ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Over ons

Trots sinds 2013

Sinds 2013 zijn wij trotse eigenaren van café Quatre Bras. Uitbaters zijn we niet zomaar geworden, we maakten een behoorlijke carrière switch, die keuze had niet beter uit kunnen pakken. Na een start midden in het carnavalsseizoen hebben we onze positiviteit opgepakt, waardoor we tot op heden een goed lopend café uitbaten. Hier zijn we trots op! Hard werken loont.

We hebben een hoop nieuwe mensen leren kennen die we elke week maar al te graag ontvangen. Zo vinden we het hartstikke gezellig om even lekker te kletsen met mensen die inmiddels al vele jaren over de vloer komen. Quatre Bras is een plek die leeft en waar banden ontstaan, net zoals in je eigen huiskamer. Het is dan ook niet voor niets dat mensen aangeven dat het voelt als thuiskomen wanneer ze binnenwandelen. Maar niet alleen het kletsen geeft ons energie, we kunnen ook enorm genieten als hier de tent op z’n kop staat en er volop gezongen en gedanst wordt, heerlijk! We bezorgen mensen plezier met het werk dat we doen en dat is ons alles waard.

Quatre Bras is een plek waar iemand zijn hart kan luchten of even alles van zich af kan laten glijden. Een bijeenkomst plek voor alle mensen. Een plek waar we even aan niets anders hoeven te denken. Een plek waar je je thuis kan voelen.

Dus voel je vooral van harte welkom in onze huiskamer en kom gezellig langs! Dan staan wij alvast voor je klaar met een lekker drankje of hapje.

 

Lees hier het interview van venloverwelkomt